Dank voor alle mee levende reacties - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Gerardus Jozua Munster - WaarBenJij.nu Dank voor alle mee levende reacties - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Gerardus Jozua Munster - WaarBenJij.nu

Dank voor alle mee levende reacties

Door: Gerard Munster

Blijf op de hoogte en volg Gerardus Jozua

29 September 2007 | Indonesië, Batavia

Dag allemaal,

Leuk dat jullie van ver en toch van dichtbij onze reis mee maken.

Kan helaas niet iedereen persoonlijk bedanken voor jullie reacties.

Het is mij nog steeds niet gelukt om via HCCNET mijn webmail te openen.

Het Maleis / het Indonesisch gaat steeds beter. Opa Max en de kinderen leren mij steeds meer woorden of geven aan hoe ik het beter en anders kan formuleren. Tante Sonja geeft mij priveles!
Albert blijft maar twee en halve week in Indonesie. Wij gaan samen met oom Agus Munster naar Tanah Toraja en Mammie, die eigenlijk ook mee zou gaan blijft achter in Makassar. In Tanah Toraja kunnen wij helaas niet lang blijven, omdat Albert anders te weinig reisdagen overhoudt, omdat hij ook nog naar Bali wil en weer terug naar Opa Max.

Amatoo!

Liefs van Gerard

• 29 September 2007 - 18:27

Willie Tuhehay:

Had eindelijk eventjes tijd om te surfen. Dus natuurlijk meteen naar jou site gegaan en weer een berichtje plaatsen vanuit het koude Nederland. Wat heb je weer een leuk verslag gemaakt, Blijven we een beetje op de hoogte van wat jullie allemaal doen.amatooo , polooh Lammert en Willie

• 30 September 2007 - 11:33

Rika:

hele dikke kus

• 30 September 2007 - 16:19

Erna En Rene:

Hoi Gerard, Leuk je verhalen te lezen.
    We zijn net terug, maar als we jouw reisverslag lezen wanen we ons weer in Indonesie. We hopen dat je samen met de familie een leuke tijd zult hebben en zijn benieuwd wat jullie van Toraja vinden. Doe iedereen de groetjes van ons.

Dikke knuffel van ons.