Foto's plaatsen op internet - een nieuwe poging - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Gerardus Jozua Munster - WaarBenJij.nu Foto's plaatsen op internet - een nieuwe poging - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Gerardus Jozua Munster - WaarBenJij.nu

Foto's plaatsen op internet - een nieuwe poging

Door: Gerard Munster

Blijf op de hoogte en volg Gerardus Jozua

04 November 2007 | Indonesië, Batavia

Dag allemaal,

Vandaag - zondag - doe ik een poging om foto's geplaatst te krijgen op internet.

Afspraak is geen afspraak in Indonesië.

Als ik vanmiddag om 17.00 uur in Hotel Amans kom om te internetten, blijkt het internetgedeelte gesloten te zijn. Na 19.00 uur mag ik het weer proberen. De medewerkers, die hier normaal werkzaam zijn, zijn er nu niet. Ik ben samen met Jerry Matulessy en hij haalt nu zijn vrouw Jona op. Ik ga alvast in word verder en hoop dat straks de foto's geplaatst zijn bij dit bericht. Er zijn vele foto's gemaakt en aan Nico dus het verzoek om als deze poging slaagt een selectie weer toe te passen.

Hopelijk lukt het straks.

Liefs van Mammie en Gerard

• 04 November 2007 - 11:37

Herman Bouwman.:

JA,Gerard,inderdaad je ex.buurman van DE VLEGEL. Hoe staat het leven.
    Wat een zalige reis maak jij!! Geniet 100% Doe NICO de groeten als je hem spreekt en tot hoors. Herman

• 04 November 2007 - 15:26

(tante)Mima:

Lieve Gerard en usi Jul
    Wat een geweldige ervaring om voor de eerste keer in Ambon zoveel familiegeschiedenis uit te mogen en kunnen zoeken Gerard! Fijn om te horen dat het goed gaat met jou en je moeder. Verder alles goed hier in Hoogeveen. Oom Agus is ook veilig terug gekomen en weer aan het werk. Liefs en groet van ons allemaal.